Mest ute är din vän i vildmarken. Här finner du tips och råd om såväl utrustning som olika friluftsaktiviteter. Vi som skriver för sidan har mångårig erfarenhet av många, men självklart inte alla av dessa aktiviteter. Istället tar vi tacksamt emot din, läsarens, hjälp med att förbättra vårt innehåll. 

Smått och gott om friluftsliv 

Förutom de portalsidor som täcker specifika aktiviteter eller utrustning så finns även en blogg, Utebloggen som vi kallar den. Där täcker vi ämnen som är relaterade till friluftsliv, men som inte riktigt kan göras till en heltäckande guide – istället blir det korta och koncisa inlägg i bloggformat. 

Är du en friluftsmänniska? 

Mest ute strävar efter att fånga de som tillbringar en stor del av sin fritid (eller yrkestid) ute i skog & vildmark. Är du en av dessa personer så hoppas vi att innehållet är det du söker, skulle det mot förmodan inte vara det uppmuntrar vi dig att höra av dig så att vi kan utvecklas & bli bättre. 

Tänk även på att aldrig blint lita på en källa. Även om vi gör gedigen research inför de artiklar som publiceras på sidan så kontrollera alltid att information fortfarande är korrekt på dagens datum. Eftersom Mest ute inte är ett heltidsprojekt kommer information inte heller kunna uppdateras dagligen. 

Se mer, berätta mer 

Har du haft en riktigt häftig resa där naturen och upplevelserna varit i fokus? Kom gärna i kontakt med oss så att vi kan skriva om just din resa här på Utebloggen. 

3 idéer beträffande “Välkommen till Mest ute”

  1. Pingback: clindamycin pills

Kommentarer är stängda.